33 thoughts on “UNBOXING:SAMSUNG A50 (MALAYSIA)

  1. Fingerprint dia still slow macam keluaran samsung j pro,better pakai face lg laju cuma nampak bgaya la fingerprint kat screen..game,camera,spec ,screen n audio puashati sngat….ada org cakap samsung cpat panas ,ak dah guna main game pubg n call of duty dari bateri 100% hingga 1% ok je xd pon panas macam samsung j5/7pro siri…. xmyesal la beli dgn harga rm1200 kebawah…

  2. Walao , the chin so damnnnn thicccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc

  3. Review utk gaming kat hp A50 xbuat ke? A70 ade selit review utk gaming. Cuma nk tau exynos baik ke x utk gaming or heavy user.

  4. Ya Allah kenapa aku beli A7 dia kata harga 1200 weh sama macam A50 ni time beli A7 pun 1200 aa tidak hmm

  5. samsung bukan mengalah pada notch tapi dia antara kompeni gergasi yg mendengar permintaan pengguna. bukan cam apple, terlalu mementingkan gaya dari pengguna.. dalam zaman skrng, siapa yg cepat adapt permintaan pengguna, dia cepat up.. sooner or later apple pasti keterbelakang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *