26 thoughts on “HONDA CBR650R 2019 TEST RIDE REVIEW MALAYSIA

  1. Sesuai ke untuk ride pergi kerja hari?.. since dlm video ni ckp position riding selesa berbanding dgn sblmnya CBR650F.(dlm video review CBR650F kate x sesuai and preferred amik yg naked version for everyday ride pergi kerja)
    Tq

  2. Salam bro nak tanye sikit…kalau nk dibandingkn 650r ni dengan z900 mana better…sbb hati dh terpikat dengan z9 tp bila tengok cbr ni mcm cantik pulak haha??

  3. Mimang gila moto ni apa bila injin suda masak padat, cukup gila boleh lari 299 klm hampir boleh kalah kan jit…. ahahaha…. ou…. kalau aku dapat pakai cukup bangga siut….😂😂😂😂

  4. Bang .. cbr650 sye mampu tengok je .. sye ad survey pasal cbr250rr .. pun ad riding mode jugak .. rupa body dia lebih kurang mcm 650 .. nampak ganas dah tak mcm dlu punya body bulat-2 jee .. cer tolong review tuk cbr250rr .. btw nice review tuk bike nie ❤️👍🔥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *