Posted on



Dalam video ini, kami periksa peranti squonk auto IPV V3-Mini oleh Pioneer4You. Peranti ini mempunyai ciri secara automatik menembak liquid ke dalam tank apabila korang fire.

KALAU KORANG NAK BLURP STUDIO REVIEW PRODUK KORANG BOLEH EMAIL KEPADA KAMI 👇

blurpstudioss@gmail.com

FACEBOOK

YOUTUBE

Video ini adalah pendapat kami berdasarkan pengalaman yang saya alami dengan produk ini. Beberapa produk yang saya terima tanpa caj atau diskaun untuk tujuan semakan. Saya mengekalkan hak untuk mengatakan apa sahaja yang saya mahu tentang produk, dan saya sentiasa 100% jujur ​​dalam video saya.

JANGAN LUPA LIKE DAN SUBSCRIBE GUYS!!

source: https://2forum.biz

Xem thêm các bài viết về Du Lịch: https://2forum.biz/category/du-lich/

11 thoughts on “IPV MINI V3 UNBOXING AND REVIEW MALAYSIA -POD VIRAL-

  1. Sy dah pakai ni bos. Tapi ade masalah flavour naik sampai keluar pada airflow. Ade conclusion tak utk masalah tu? Kalau ade tolong share2 sikit

  2. Boss salah inform boss. Number yg naik bila tekan up/down tu pump speed boss. Bukan watt. Then, mode P1 & P2 tu bukan speed boss. Tu mode watt dia boss. P1 15-20W P2 20-30W boss.

  3. Kadang2 flavour dia susah naik bossku 😭 dua kali tukar cartridge dalam seminggu..pakai 0.3 flavour vape susah naik pakai 1.0 flavour salt susah naik..kalau nak main pun cari flavour yang vg 35

  4. Bang ni boleh support salt nic tk.sy dgn slumber 0.3 masuk salt nic.tapi flavour dia mmg padu bang.gratis gaiss..😁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *