25 thoughts on “Review Filem: IT Chapter Two

  1. First time aku setuju dengan Zhaf ni, kat channel orang lain pulak tu.

    Aku rasa watak Beverly lagi best kalau Amy Adams yang mainkan untuk It Chap 2 ni, sebijik sangat muka dua-dua ni. 4/5 agreed, a bit draggy but okay lah.

    Jumpscare few ada yang predictable so okay okay lah. Enjoy It guys while It still plays in cinema for better audio.

  2. Iam not gonna lie but this movie is lit af so much jump scared and the ghost is super duper looks realistic i give 9/10 for this movie 😍😍

  3. Apa ending cerita ni. Someone please spill the tea. Tertidur dlm 10 minit terakhir waktu tgk cerita ni 😭😭😭

  4. Ulasan yg baik pasal karakter. Butttt, give me back my 2hours50 minutes. Lepas dari part bev ngan opah tu. Daahh out dah. Dah mcm tgok harry potter. Rasa mcm tgok ultraman pun ada. Yg nak filem seram, logic, berkesinambungan. For me very not recommended. Not worth ur time.

  5. Pendapat akulah…

    Citer ni x seram langsung. Mula2 je jump scare. Pastu dah blh agak bila keluar. Dah la hantu dia x seram, bunyi je lebih. Dannn aku rasa agak bosan sebb terlampau lama dan ending dia x best. Babak romance lagilah, dia mcm main masukkan je.

  6. Aku suka bro ni . Dia suka maki2 filem melayu . Best dohhh . Bleh support chanel dia . Kita ikut dia boikoit filem melayu sampah

  7. Ye btuk ending dia tak berapa ngan.. Tapi jalan cerita dia.. Fuu bnyak putar jugak lah. Sebab aku first time tngok IT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *